Fırat Yılmaz: "Partimizi terörle ilişkilendirme çabaları kabul edilemez"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı binasının duvarlarına dün gece kimliği belirsiz provokatörler tarafından 'CHPKK' ve 'İşbirlikçi Kemal' yazıları yazıldığı öğrenildi. Partinin logosunun da tahrip edildiği öğrenildi.

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu bina provokatörlerin saldırısına uğradı. Binanın duvarlarına “CHPKK” VE “İşbirlikçi Kemal” yazıları yazılırken, parti logosuna ise zarar verildi. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, “Seçime dönük çalışmalarımız devam ederken gece saatlerinde kendini bilmez olarak adlandıracağımız birkaç kişi tarafından bina duvarlarımıza birtakım yazılama faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Partimizi terörle ilişkilendirme çabaları kabul edilemez” dedi.

“DEMOKRASİYE YAPILAN BİR SALDIRI”

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’nda açıklamalarda bulunan Yılmaz, saldırıyı kınarken şunları söyledi:

“Seçime dönük çalışmalarımız devam ederken gece saatlerinde kendini bilmez olarak adlandıracağımız birkaç kişi tarafından bina duvarlarımıza birtakım yazılama faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Gergin bir sürecin bu kadar daha üst düzeyde gerginliğe taşınmasının hiçbir kimseye faydası olmayacağından hareketle yapılan bu eylemin karşısında olduğumuzu, şiddetle kınadığımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz. Partimizin terör örgütüyle ilişkilendirilerek, ilçe binamıza bu şekilde yapılan saldırının kabul edilebilir hiçbir tarafı yoktur. Bu, demokrasiye yapılan bir saldırıdır. Bu saldırılar bizi asla yıldıramaz”

chp nilüfer fırat yılmaz