Gaia'nın davetine Çeşmeliler katılmayacak!

TAKİP ET

Cumartesi günü Çeşme Marina'daki etkinliğe Çeşme Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürünün de katılacağı iddiaları tepkilere neden oldu. Yapılan açıklamada böyle bir durumun olmadığı davette adı geçen yöneticilerin böyle bir etkinliğe katılmalarının söz konusu olmadığı ifade edildi.

Gaia Project, ‘’Gaia Historical Cruises ‘’ serisinin devam etkinliğinde; Kara ve Deniz Sultanı Sultan Selim'in oğlu Sultan Süleyman’ın, 935 (1528) yılında kervansarayın inşasını emretmesiyle birlikte günümüze kadar gelen nam-ı diğer Çeşme Kervansaray Historical Suites Otel’de 9 Eylül Cumartesi günü elektronik müzik severlere inanılmaz bir deneyim yaşatacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

Yapılan davette, "Program akışı içerisinde; Çeşme kaymakamı, Belediye Başkanı,Emniyet Müdürü yer alacak. Etkinlik 18.00'da başlayacak" ifadelerine yer verildi.

Söz konusu davete ilişkin Çeşme Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bu etkinlik ile ilgili Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı'ya, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran'a ve Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Tolga Özel'e herhangi bir davet yapılmadığı gibi etkinliğe katılmaları da söz konusu değildir" ifadelerine yer verildi.

Hatırlanacağı üzere Gaia Project, Tarihi Aya Vukla Kilisesi'nde düzenlediği etkinlikle gündeme gelmiş, kilise içinde alkol içilmesi ve Hz. İsa'nın heykeli önündeki uygunsuz davranışlar nedeniyle tepki toplamıştı. 

Gaia Çeşme davet