Gelecek Partili İçten'in koronavirüs testi pozitif çıktı

TAKİP ET

İçten, eşi ve kızının da testlerinin pozitif çıktığını ifade etti

Eski Diyarbakır Milletvekili ve Gelecek Partisi Gençlik ve Spor Politika İzleme Kurulu Başkanı Cuma İçten’in koronavirüs testi pozitif çıktı.

İçten kendisiyle birlikte eşi ve kızının da testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.


Değerli gönül dostları, bugün yapılan kontrollerde benim eşimin ve kızımın KORANAVİRÜS #koronavirues testleri pozitf çıkmıştır. Tedaviye başladık, sevenlerimizin telefon ve mesajlarına yetişemediğim için özür, her birinize tek tek teşekkürler, dualarınız ile bu süreci atlacağız.
— Cuma İÇTEN (@cumaicten) April 6, 2020


Twitter’dan bir açıklamada bulunan İçten, tedaviye başladığını ifade ederek “Dualarınız ile bu süreci atlatacağız” dedi.

Can kaybı 574’e yükseldi

Türkiye'de son açıklanan verilere göre 3 bin 135 kişiye Kovid-19 tanısı konulduğu, 73 kişinin hayatını kaybettiği, toplam vakanın 27 bin 69'a, can kaybının 574'e yükseldiği, taburcu edilen hasta sayısının ise 1042'ye ulaştığı bildirildi. 

Sağlık Bakanlığın internet sitesinde yer alan "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, 5 Nisan'da 20 bin 65 test yapıldı. Bu kapsamda 3 bin 135 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu. Son 24 saatte 73 hasta vefat etti, 256 hasta ise iyileşerek taburcu edildi.