Gelecek Partisi Bornova'da Muhtarlarla buluştu

TAKİP ET

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, İzmir'in Bornova ilçesindeki 45 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bornova’da bulunan “Başkanın Yeri” restoranda gerçekleşen buluşmaya Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ ve yardımcıları Oğuz Şalvız ve Hakverdi Altuğ, Bornova’nın kanaat önderlerinden Süleyman Dinçsever, ve Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakçı ve Bornova muhtarları katıldı.

Bu buluşma dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Başkan Özdağ, dernek çatısı altında bir araya gelen muhtarları cesaretleri dolayısıyla kutladı. Toplantıyı organize eden Bornova kanaat önderlerinden Süleyman Dinçsever’e teşekkürlerini sundu.

Bornova'da muhtarları ailesinin bir ferdi gibi gördüğünü belirten Süleyman Dinçsever, yıl içinde düzenli aralıklarla muhtarla toplandığını ve de ilçenin tüm sorunlarını masaya yatırıp çözüm önerilerini beraber konuştuklarını söyledi.

Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Çakmakcı da vatandaşlara hizmet yolunda tüm siyasi partiler ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını söyleyerek, kahvaltıyı düzenleyen Süleyman Dinçsever’e teşekkür etti.

Buluşmada konuşan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur , "Yerel yönetimlerin en büyük gücü muhtarlarımızdır. Muhtarlık görevi demokrasinin temel taşlarından birisidir. Bir ilçede vatandaşların talep ve önerilerini yerine getirmek için en önemli haber kaynağı muhtarlardır çünkü ilçede iş birliği ve istişare kültürün ilk muhatabı muhtarlardır. Bizler muhtarlarımızı vatandaşa ulaşmada en etkin kurumlardan biri olarak görüyoruz. Bu yüzden böylesine önemli bir buluşmayı gerçekleştiren Sayın Süleyman Dinçsever’e teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın muhtarlarım, sizler mahallelerimizin özetisiniz. Vatandaşlarla aramızda en önemli bağ ve başlangıç noktasısınız. O yüzden istedik ki sizlere partimizi anlatalım. Sorularınızı yanıtlayalım” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’da toplantıda kurulan Gelecek Partisi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Muhtarların sorularını yanıtladı. AK Parti içinde görev yaptığımız süreçte birçok konuda uyarılarımızı yaptık ama dinlemediler diyen Özdağ, “Gelir dağılımında adaleti sağlarsanız, şeffaf bir demokrasi anlayışınız olursa, mahkemeler tarafsız olursa, eğitimde fırsat eşitliğini sağlarsanız bu ülkenin beka sorunu olmaz. Şu an ülkemizde birçok problem var. Bunların konuşulması dolaylı olarak doğru olduğunu ortaya koyuyor. Vatandaşda siyaseten de bir arayış da var. Bu arayışı birileri olgunlukla karşılamalı, herkes olgunlukla karşılamalı ” diye konuştu.