Gelişen Teknoloji ile Elektronik Güvenlik Sistemleri

TAKİP ET

Günümüzde insanların ihtiyaç duydukları sistemlerin başında güvenlik gelmektedir. Evimizin iş yerimizin, hırsızlık, gasp gibi olaylara karşı korunması için çeşitli güvenlik önlemlerini almaya çalışırız. Gelişen teknoloji dünyasında, tüm tedbirler, elektronik güvenlik sistemleri ile sağlanmaya başlamıştır. Günümüzde gelişen teknolojiye uygun, güvenlik kamerası sistemleri her yerde kullanılmaya başlamıştır. Genellikle iş yerlerinde girişleri kontrol edebilmek için, turnike sistemleri kullanılmaktadır. Teknolojinin getirdiği kolaylıklar olarak, tüm yaşam alanlarında, yangın alarm sistemleri kurulabilmekte, her türlü olaylara karşı çeşitli alarm sistemleri kurulması zorunlu hale getirilmeye başlamıştır.Güvenli Yaşam için Gelişen Teknolojiler



Günümüzde hemen hemen tüm iş yerlerinde, gündüz ve gece aktif olarak çalışan, hırsız alarm sistemleri kullanılmaya başlamıştır. Her türlü olayın önlenmesi ve kişilerin kontrol edilebilmesi için, geçiş kontrol sistemleri kullanılarak güvenli ve kontrollü geçişler hedeflenmektedir. En yaygın kullanılan geçiş sistemleri olarak bilinen turnikeli geçiş sistemleri , toplu girişlerin kontrol altına alınması, yetkilendirilmesi ve analiz edilebilmesini kolaylıkla sağlayabilmektedir. Ülkemizdeki hızlı yapılanma ile birlikte site yaşamı yayılmaya başlamıştır. Site girişlerinde güvenli sağlayabilmek için, bariyer sistemleri tercih edilmektedir. Aracınız ile otoparka gireceğiniz zaman otopark durumu otopark otomasyon sistemleri ile kontrol edilerek giriş izni verilmektedir. Site girişlerine plaka tanıma sistemi konularak yabancı araçların ve kişilerin girişleri önlenmektedir. Bina girişlerinde şifreli geçiş sistemleri ile kontrollü girişler sağlanarak hırsızlık olaylarına ve yabancı kişilerin geçişine karşı önlem alınmaktadır. Tüm binalarda görüntülü diafon sistemleri ile binaya girmek isteyen kişi kameradan görüntülenmekte ve kapı ona göre açılmaktadır. Şehirlerin güvenliği içinde KGYS sistemleri kullanılmaktadır.

Personel devam kontrol sistemi ile ilgili çalışmalarında iddialı olan firma, kamu kurumu ve bazı özel şirketlerde girişler kartlı geçiş sistemleri ile daha üst düzeyde geçiş güvenliği sağlanmaya çalışılmaktadır. Şifreli geçiş, parmak izi okuma ve yüz tanıma ile geçiş olanakları da sunan hizmetleri bulunmaktadır.

Yapısal Kablolama Altyapı hizmetlerinde son teknoloji fiber optik sistemler kullanılmakta olup uzman ekipler tarafından uzun süreli kullanıma uygun, sağlam, güvenilir sorunsuz network sistemleri hizmeti verilmektedir.

Güvenlik Sistemleri Hizmetleri



Gazi Information Teknoloji San. ve Tic. A.Ş. uzun yıllar elektronik güvenlik sistemleri alanında yapmış olduğu çalışmalarda güçlü referanslar elde etmiş köklü bir firmadır. Yukarıda bahsi geçen hizmetlerle ilgili ihtiyaçlarınız aklınıza takılan sorularınız olması durumunda firmayla kolaylıkla iletişime geçip, hızlı dönüşler alabilirsiniz.