GEMA Başkanı, "Soyer'in attığı adımla ivme kazandık"

TAKİP ET

GEMA Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Gediz'in kurtulması noktasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in attığı adımla ivme kazandıklarını söyledi.

Sıla ARABACIOĞLU-GERÇEK HABERCİ-ÖZEL HABER-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Gediz Nehri’nin temizlenmesi için attığı adımda destek olan GEMA(Gediz Havzası Erezyonla Mücadele, Ağaçlandırma, Çevre ve Kalkınma) Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Gediz için 27 yıldır çalıştığını; ama Soyer’in desteğiyle ivme kazandıklarını söyledi. Kilimcigöldelioğlu, kampanya için Soyer’in gittiği yerlerde yanında olduğunu belirterek, “Sayın Tunç Soyer’le beraber yaptığımız gezi sürecinde Gediz Nehri’nin bütün kirliliğini, kimlerin atık attığını gördük. Ben bunların hepsini biliyordum; ama başkanımız da kendi gözleriyle olanları gördü” dedi.
“Herkes mikropla besleniyor”
Şu anda çevredeki insanların hasta ya da kanser olduğunu, Turgutludan Menemen’e kadar herkesin mikropla beslendiğini aktaran Kilimcigöldelioğlu “Gediz Nehri’yle ilgili durumu halka anlatıyordum, televizyona da bu konuyla ilgili çıkmıştım. Gediz derhal temizlenmeli. Şu anda hepimizin sağlığı tehikede” ifadelerini kullandı.