GEMAD 10. Yılında Marmaris Şenliği Hazırlığında

TAKİP ET

Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği (GEMAD), kuruluşunun 10. Yılını üyelerine ve turizmcilere verdiği bir kokteylle kutladı.

İçmeler Tiki Beach’te gerçekleşen kutlamada Mutfak şeflerinin duayeni kabul edilen Azmi Altunyaldız, GEMAD Kurucu Üyelerinden Mevlüt Turan, Hasan Uluçay, Akın Öngel ve Bayram Karababaoğlu’ nun da yer aldığı yaklaşık 150 konuk katıldı.

GEMAD Başkanı Mustafa Demirer verdiği bilgide; GEMAD olarak artık turizm sektörünün bilinen sivil toplum kuruluşlarından birisi olduk.  Değerli basınımızın verdiği destekle öncelikle Ege bölgemiz olmak üzere hemen hemen tüm Türkiye’de bilinir olduk. Özellikle Turizm mutfaklarında yapılan yemeklerin sunulduğu, bu yıl ikincisini Nisan ayının ilk haftasında yaptığımız Marmaris Tadım Günleri etkinliğimiz, tedarikçi firmaların her geçen yıl artan ilgisiyle, sanırım önümüzdeki yıllarda artık bir Gıda Fuarı ortamına dönüşecek.  Ayrıca 15 - 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinliklerinde GEMAD olarak gerçekleştirdiğimiz Aşçılar Bayramı da, halkın yoğun katılımıyla sadece bize ait bir etkinlik olmaktan çıkıp, Marmaris Aşçılar Bayramı gibi kutlanmaya başladı.  Tabii Marmaris halkının bu katılımı bizi güçlendiriyor. Önümüzdeki yıldan itibaren her iki etkinliğimizi de, daha katılımlı birer Turizm Şenliği olarak gerçekleştirmek için çalışmalarımıza şimdiden başladık.” dedi. 

gemad marmaris üye turizm mustafa demirer aşçı