Genç Parti 6 köpek kulübesi ve mama dağıtımı yaptı:  "İnsanlar kendilerini doyuramıyorlar ki hayvanları doyurabilsinler!"

TAKİP ET

Genç Parti İzmir İl Örgütü, Hayvan Haklarından Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Seval Selimoğlu liderliğinde köpeklere 6 adet kulübe ve dağlarda yaşayan köpeklere mama dağıtımı yapıldı. Selimoğlu, 'İnsanlar kendilerini doyuramıyorlar ki hayvanları doyurabilsinler' dedi.

Sıla ARABACIOĞLU-GERÇEK HABERCİ-Genç Parti İzmir İl Örgütü’nden örnek bir davranış geldi. Kış aylarında zor şartlarda yaşayan hayvanlara Hayvan Haklarından Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Seval Selimoğlu liderliğinde 6 kulübe yapıldı. Daha sonra ise Menderes-Küner’deki sokaklara ve dağlarda yaşayan kedi-köpeklere mama dağıtımı yapıldı. Konu hakkında GERÇEK HABERCİ’ye konuşan Selimoğlu, mama fiyatlarındaki artışa sitem etti. Selimoğlu, “İnsanlar kendilerini doyuramıyorlar ki hayvanları doyurabilsinler” diye konuştu.
“İnsanlar nasıl zorluk çekiyorsa hayvanlar da zorluk çekiyor”
Mamalarda uygulanan KDV’nin sadece yüzde 1’e düşmesini değil tamamen kalkmasını istediklerinin altını çizen Selimoğlu, “İnsanlar nasıl zorluk çekiyorsa hayvanlar da zorluk çekiyor. Ben 5 yıldır mama dağıtımı yapıyorum. Son 1 sene içerisinde mamalara neredeyse yüzde 250 zam geldi. Artık mama dağıtımı yapacak durumumuz bile olmuyor. Kasaplardan kemik alıyoruz, bayat ekmek doğrayarak karınlarını doyurmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.