Göztepe Beşiktaş Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

TAKİP ET

Göztepe Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda sorularının yanıtları taraftarlar tarafından merak ediliyor. Süper Lig 11. hafta mücadelesinde Göztepe'de Adis Jahovic forma giyemeyecek. Jahovic yokluğundan faydalanmak isteyen Beşiktaş, üç puan peşinde. Peki Göztepe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? İşte ilk 11'ler...

Süper Lig 11. hafta mücadelesi olan Göztepe Beşiktaş maçına saatler kaldı. 2003’den sonra ilk kez Süper Lig’e çıkan Göztepe, Beşiktaş ile sahasında zorlu bir mücadeleye çıkıyor. Göztepe’de geçen haftaki Kasımpaşa maçının ardından gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve attığı 11 golle Galatasaraylı Bafetimbi Gomis’le ligin en golcü ismi olan Adis Jahovic, bugün oynanacak maçta forma giyemeyecek. Peki Göztepe Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda? Maçın ilk 11’leri ve tüm detaylar…

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 11. haftası kapsamında Göztepe, bugün saat 19.30'da Bornova İlçe Stadyumu'nda Beşiktaş'ı konuk edecek. Hüseyin Göçek'in yöneteceği, Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz'ın yardımcılıklarını üstleneceği mücadele, Bein Sports kanalından naklen yayınlanacak.

Göztepe'de 10 maçta 11 gol atma başarısını elde eden Jahovic yok. Hakan Çinemre'nin sakatlığı da devam ediyor. Göztepe'de Milos Kosanovic ve Mathieu Peybernes'in durumları bugün yapılacak son kontrollerin ardından netleşecek.

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ 5 DAKİKADA TÜKENDİ

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş’ı konuk edecek Göztepe, satışa çıkan biletlerin 5 dakikada tükendiğini duyurdu.

Göztepe’nin, Süper Lig’de pazar günü saat 19.30’da Beşiktaş’ı ağırlayacağı maçın biletleri, satışa çıkar çıkmaz tükendi. Biletlerin bugün saat 11.00’de satışa çıkmasını bekleyen binlerce taraftarlar, satış başlar başlamaz 5 dakika geçmeden tüm koltukları doldurdu. 9 bin kapasiteli Bornova Stadı’nda oynanacak, Beşiktaş maçı biletleri Vip 200, numaralı 100, kuzey kale arkası 15, misafir tribün de 20 TL’den satışa sunulmuştu. Statta konuk Beşiktaş taraftarına ise 495 kişilik kontenjan ayrıldı.

BEŞİKTAŞ'A İZMİR'DE BÜYÜK İLGİ

Süper Lig’de bugün deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, dün akşam özel uçakla İzmir’e geldi. 500 kadar Siyah-beyazlı taraftar, takımlarını coşkuyla karşıladı. Beşiktaşlı taraftarlar teknik direktör Şenol Güneş’e çiçek verirken, futbolcular hayranlarına imza dağıttı. Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüs, taraftarın yoğun ilgili nedeniyle havalimanından çıkmakta zorluk çekti. Otobüsün önüne geçen taraftarları güvenlik güçleri dağıttı.

İŞTE İLK 11’LER

Göztepe: Beto, Sabri, Kadu, Leo, Traore, Selçuk, Castro, Gouffran, Halil, Ghilas

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Atiba, Tolgay, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk