Göztepe Olimpik Branş sporcularının sağlığı İEÜ Medical Point Hastanesi'ne emanet

TAKİP ET

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi ve Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar arasında Sağlık Sponsorluğu anlaşması imza töreni gerçekleştirildi. Törene, Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar Başkanı Mehmet Sepil ve Medical Point Hastaneler Grubu CEO'su Veysi Kubba katıldı.

Batuhan KAYA/GERÇEK HABERCİ - Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar ve İEÜ Medical Point Hastanesi arasında Sağlık Sponsorluğu anlaşması imzalandı. İmzalar Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba ve Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar Başkanı Mehmet Sepil tarafından atıldı. Toplantıda, Olimpik Branşların ve bu branşların İzmir’e katkıları üzerinde duruldu.


“Bizler için gurur vesilesidir”
Göztepe Spor Kulübü ile imzaladıkları anlaşmanın kendileri için gurur vesilesi olduğunu ifade eden Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Veysi Kubba, "Medical Point Hastaneler Grubu olarak, kentimizin sporda da Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biri olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göztepe Olimpik Branşlar’ın sporcu sağlığı, bugünden itibaren Medical Point Hastaneler Grubu’na emanet olacaktır. Her biri alanında ayrı ayrı başarılara imza atmış ve atacak sporcularımızın rutin kontrolleri dışında hiçbir sakatlık yaşamadan başarılarla dolu bir sezon geçirmeleri en büyük arzumuzdur" dedi.
“Göztepe’ye destek vermeyi sürdüreceğiz”
Geçen ay, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi finalinde Çin'i yenmiş olmasına da değinen Kubba, konuşmasını şu ifadelerle tamamladı:
" Göğüs kabartan bu gibi örneklerle de tecrübe ediyoruz ki; spor müsabakalarında gösterdiğimiz başarı, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesinde çok önemli bir rol oynuyor. Sporun, sağlıklı bir toplum için hayatımızın önceliklerinden biri olması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu vesileyle kentimizin güzide spor kulüplerine imkanlar ölçüsünde destek vermeyi sürdüreceğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Göztepe ile başlattığımız bu güzel iş birliğimizin artarak devam etmesini ve kentimiz adına başarılı işlere birlikte imza atmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamayı arzu ediyoruz.”
“İzmir’in spor kültürünü daha ileri taşıyacağız”
Olimpik branşlarda Türk gençlerine hizmet eden ve bunu sürdürülebilir kılmayı amaçlayan oldukça anlamlı bir yolda ilerlediklerini belirten Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar Başkanı Mehmet Sepil,  “Ağustos ayının başında Insider ile Olimpik Branşlar Destek Projesi'nin lansmanını gerçekleştirerek çalışmalarımızın ilk adımlarını atmıştık. Şehrimizdeki bu tarz birlikteliklere çok önem veriyoruz. Binlerce sporcumuz ile İzmir'in spor kültürünü daha ileri taşımayı amaçlıyoruz. Bu yolda olimpik branşlarımızın sağlık sponsoru olarak bize desteğini hissettiren Medical Point Hastaneler Grubu'na değerli desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Göztepe Olimpik Branş sporcu İEÜ Medical Point Hastanesi emanet