GRUŞÇU'DAN ADAYLARIMIZI YIPRATMAYALIM ÇIKIŞI!

TAKİP ET

CHP'de bugün başlayan ilçe kongreleri yarışında herkesi sükûnete, birlik ve beraberliğe davet eden CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, örgütten sosyal medya paylaşımlarına dikkat etmelerini isteyerek, aday arkadaşlarımızın yıpratılmasına izin vermeyelim diyerek örgütü uyardı. 

GERÇEK HABERCİ-İktidar yolunda, güçlü kongreler güçlü kurultay şiarıyla parti içi bayrak yarışının devam ettiğini belirten CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun açıklaması şöyle; 

“Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş yoldaşlarım, Ülkemizin kangrene dönüşmüş sorunlarının çözümü için adım adım yürüdüğümüz iktidar yolunda ‘güçlü kongreler güçlü kurultay’ şiarıyla parti içi bayrak yarışlarımız devam ediyor.

Bu süreçte davranışlarımıza her zamankinden çok daha fazla dikkat etmek, farklı görüşte olanlara saygı, sevgi ve hoşgörümüzü yükseltmek zorundayız.

Bize oy versin ya da vermesin her bir delegemiz kıymetlidir. Partimizin iktidar yolunda emek veren arkadaşlarımızdır. Kongre süreçleri, seçimler her şey geride kalır. Başımız dara düştüğünde yine biz bize sarılırız.

İktidarın kutuplaştırıcı politikasına karşı biz daha çok kucaklayıcı olmalıyız. Lütfen sosyal medya kullanımlarımıza dikkat ederek hem partimizin hem de aday arkadaşlarımızın yıpratılmasının önüne geçelim. Küfür, hakaret, aşağılayıcı ifadeler kullanan kişileri uyaralım. Kongrelerimizin sulh ve huzur içinde gerçekleşmesini sağlamak adına herkesin üzerine düşenleri yerine getirmesi gerekiyor.

Özellikle adımı kullanarak saldırgan ifadelerle destek açıklaması yapan kimseye asla prim vermediğimin ve vermeyeceğimin, seçimlerimize gölge düşürmeye çalışacak hiçbir davranışın yanında durmayacağımın bilinmesini isterim. Partimizin terbiyesiyle bağdaşmayan bu türden açıklamalar hakkında gereğinin yapılacağını, birlik ve beraberlik ortamını bozmaya çalışan kişilere asla itibar edilmemesi gerektiğini belirtmek isterim.

Saygı ve sevgilerimle.

Öte yandan bugün Konak İlçe Başkanlığına adaylığını açıklaması beklenen mevcut başkan Çağrı Gruşçu, adaylık açıklamasını yarına erteledi. Bugün muhaliflerin adayı Ahmet Karadağ’ın açıklamasına mani olmamak için böyle bir girişimde bulunduğu öğrenilen Başkan Çağrı Gruşçu’nun açıklaması şu şekilde; 

ÖNEMLİ DUYURU!

Kıymetli yol arkadaşlarım,

Uğruna mücadele ettiğimiz ve inandığımız demokraside, parti içi tatlı yarışta tüm aday arkadaşlarımızın kendilerini rahat ifade edebilmeleri için fırsat yaratma anlayışındayız.

Dostluk ve barışı devam ettirme çabamızla yarın olması planlanan adaylık açıklamamı ertelediğimizi bilginize sunarım.

YENİ GÜN ve SAAT

15 Aralık Pazar

13.00

CHP Konak İlçe Başkanlığı