Güntekin Onay'dan Ebrar Karakurt'u eleştiren Melih Gökçek'e tarihi ayar

TAKİP ET

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'u eleştiren Melih Gökçek'e sert tepki veren Güntekin Onay, 'Nasıl para kazandığın belli değil. Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış' dedi.

Ajansspor'da yer alan habere göre Ünlü Spor Spikeri ve beINSports moderatörü Güntekin Onay, Avrupa Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli Takımı’nın yıldızlarından Ebrar Karakurt’u eleştiren eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e çok sert tepki vererek “Nasıl para kazandığın belli değil. Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış” dedi. 

“Ne iş yapıyorsun da böyle servetin var”

Onay sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada trend  topic oldu. Onay, “Melih Gökçek ! Senin de ne iş yaptığın ? Nasıl para kazandığın belli değil ! Yolsuzluk iddiaları tavan yapmış! Sen ne iş yapıyorsun da böyle bir servetin var? Kamuoyuna bi açıklarsan çok mutlu olacağız ? Hadi bekliyoruz!” dedi.

“Ses etme artık sayın Gökçek”

Ülkenin emekçilerine artık ses etmemesini isteyen Onay, “Lütfen bu ülkenin emekçisini, memurunu, garibanını biraz düşünüyorsan ses etme artık ! Yeter , Sayın Gökçek ! İyiler kazanır” diye yazdı.

“Gökçek yüzünden dikkat edeceksem zaten..”

Yaptığı paylaşımlar sonrası takipçilerinin “Korkmuyor musun, güvencen nedir” şeklindeki sorularına da yanıt veren Onay, “Benim güvencim siz adil ve güzel insanlarsınız. Bana yakın arkadaşlarım mesaj atıyor, ‘Aman dikkat et’ diye! Melih Gökçek yüzünden dikkat edeceksem zaten hepimiz yoluna gelmişizdir. Rahat olun” dedi.

“Senden korkan senin gibi olsun”

“Melih Gökçek beni hapse gönderirse bu ülkede adalet devrimi olur” diyen Onay, “ Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum. Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez. Senden korkan senin gibi olsun, hadi yaz! Nasıl zengin oldun? Sen kimsin?” diye yazdı.

“Yobaz bir kesim gereksiz ciddiye alınıyor”

Güntekin Onay, başta Ebrar Karakurt olmak üzere milli voleybolcuların yaşam tarzına yönelik bazı kesimlerin tepkilerine de değinerek, “Bence bu ülkede belli ve yobaz bir kesimin düşünceleri gereksiz yere fazla ciddiye alınıyor. Türkiye'nin bence en az %97-98'i Voleybolcu kızlarımızın başarısı ile mutlu ve gurur duyuyor ! Gerek yok polemiğe , ciddiye almayın 3-5 müptezeli, cahili ! Şampiyonluğu kutlayın !” dedi.

Gökçek: “Ebrar’ın takımda yeri olmamalı”

Melih Gökçek, attığı tweet’te, “Bayanlar Türk Milli Voleybol Takımı’nın Avrupa Şampiyonluğu’nu tebrik ediyorum. Türk sporuna on senedir sayın Cumhurbaşkanı’mızın katkıları dolayısıyla hemen her branşta gelen şampiyonluklar dolayısıyla Cumhurbaşkanı’mıza çok şey borçluyuz.  NOT: Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid’e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı” diye yazdı.

Abdulhamid isimli kişe tepkisi başka yerlere çekildi

Ebrar Karakurt, yaşam tarzından dolayı kendisini hedefe koyan ve “Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz” diye tweet atan Abdulhamid Denge isimli kişiye “Boş yapma Abdulhamid” diye paylaşım yaparak, cevap verdi. Bazı kesimler Ebrar Karakurt’un bu paylaşımıyla Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid’e gönderme yaptığı öne sürdü. Karakurt ise bunu yanladı ama yine de söz konusu kesimler tutumunu değiştirmedi.

Güntekin Onay Ebrar Karakurt Melih Gökçek tarihi ayar