Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce: "Güzelbahçe, eğitim kenti olacak"

TAKİP ET

Güzelbahçe Belediye Başkanı ve 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin tekrar adayı olan Mustafa İnce, seçim çalışmalarını ve projelerini Gerçek Haberci'ye açıkladı…



Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ- CHP İzmir’de yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Gerçek Haberci olarak adaylarla görüşerek seçim çalışmalarını ve projelerini konuşuyoruz. Bugün ki misafirimiz ise Güzelbahçe Belediye Başkanı ve 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin tekrar adayı olan Mustafa İnce…

Güzelbahçe’de bir eğitim vadisi oluşturmak istediklerini  ifade eden İnce, “Güzelbahçe, eğitim kenti olacak. Ekonomi Üniversitesi ile ilgili projelerimiz tamam. Biz sadece Ekonomi Üniversitesi değil o havzada eğitim vadisi oluşturmak istiyoruz. İlgili bakanlıkla da orada oluşacak bölgeye otoban ile yeni planlama olacak. Güzelbahçe’yi dünyanın dört bir yanından insanların eğitimlerini sürdürebilmeleri için bir öngörü sunuyoruz ” dedi. 

ADAY ADAYLARINA; “EL ELE OLALIM” ÇAĞRISI

Seçim çalışmalarını anlatan İnce, parti içi yarışın bittiğini ve bundan sonra Güzelbahçe’de tekrar iktidar olmak için el ele mücadele etme  zamanı olduğunu söyleyerek, “Yarıştığımız bütün arkadaşlara buradan çağrımdır; gelin el ele olalım. Güzelbahçe’de hep birlikte rakiplerimizle yarışalım. Seçimde başkan adayımız  Tunç Soyer ile İzmir Büyükşehir Belediye sini ve Güzelbahçe’mizi en yüksek oy oranlarıyla kazanalım. Cumhuriyet Halk Partisi olarak İzmir’i yönetmeye devam edelim” diye belirti. 

“HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM”

Seçim çalışmaları hızla devam ettiğini dile getiren İnce, “Bütün hazırlıklarımız hemen hemen tamam. Geçtiğimiz hafta bölgemizde bulunan vakıf, oda, dernek ve STK’ları ziyaret ettik. Güzelbahçe için yapılamayan, yapılacak olan istekleri aldık. Belediye meclis listesi oluşmasının ardından gelecek hafta, seçim bildirgesi çalışmalarına başlayıp, açtığımız merkez büromuzdan sonra diğer mahallelerde açacağımız seçim bürolarıyla birlikte sokakta olacağız. Mart başı itibariyle de Güzelbahçe’deki görevlerimi, başkan yardımcılarıma bırakıp seçim çalışmalarına devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

“GÜZELBAHÇE’DE YÜZDE 70’İN ÜZERİNDE OY BEKLİYORUZ”

İnce sözlerine şöyle devam etti:

“Güzelbahçe’de her elimizi sıkan belediye başkanlığımızı kutluyor. Halkımızın desteğini görüyoruz. Güzelbahçe’de eksiklerimizle ve bundan sonra yapacağımız projelerle Güzelbahçe’ye güç katacağız. Eksiklerimizi görüyoruz. Daha katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla tüm seçilecek muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha önce yapmadığımız, halkımızdan gelen istekler doğrultusunda projeler yapacağız. Örneğin, her ayın 3.haftasında sivil toplum kuruluşlarımızla beraber halk günleriyle, Güzelbahçe’mizin günlük ihtiyaçlarını değerlendirip işimize devam edeceğiz. Güzelbahçe’de algı, yüksek oranda kazanacağımız yönünde. Hedefimiz hep rekora koşmak. Yüzde 70’in üzerinde bir oy bekliyoruz.”

“EĞİTİM VADİSİ OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Son olarak, tekrar seçilmesi halinde yapacağı projelerden bahseden İnce, “Bugüne kadar Güzelbahçe Belediyesi’nde eksik olan fiziki ortamları hazırladık. 3 köprü imalatından, büyükşehir belediyemiz ile birlikte Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi, yeni düğün salonları, yeni bir balıkçı barınakları, ücretsiz spor hizmetleri, dar gelirliye desteklerimiz olacak. Güzelbahçe bundan sonra bir balıkçılık kasabası vizyonu ile günü birlik turizmin dışında yeni bir vizyon ile geleceğiz. Parça parça devlet okulları şehrin içinde değil, bir eğitim vadisi şeklinde oluşturacağız. Güzelbahçe, eğitim kenti olacak. Ekonomi Üniversitesi ile ilgili projelerimiz tamam. Deminde söylediğim gibi biz sadece Ekonomi Üniversitesi değil o havzada eğitim vadisi oluşturmak istiyoruz. İlgili bakanlıkla da orada oluşacak bölgeye otoban ile yeni planlama olacak. Güzelbahçe’yi dünyanın dört bir yanından insanların eğitimlerini sürdürebilmeleri için bir öngörü sunuyoruz.  Bunu yaparken, daha yeşil, daha teknolojik ve daha huzurlu bir Güzelbahçe olacak. Büyükşehir ile yapacağımız kıyı düzenlemesi ile yeni ulaşım yolları ile olmazsa olmaz hastane projelerimiz ile Güzelbahçe’nin karşısındayız.” diye konuştu.