İBB meclisinde Gaziantep'teki saldırıya kınama

TAKİP ET

Gaziantep'in Karkamış ilçesine gerçekleşen saldırı İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kınandı.

Sıla ARABACIOĞLU-GERÇEK HABERCİ-İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan meclis Toplantısı 4’üncü birleşimi İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Mustafa Özuslu başkanlığında gerçekleşti. Gaziantep’in Karkamış ilçesine gerçekleşen havan topu ve roket saldırısı nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetmiş 10 kişi yaralanmıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ulaş Polat CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın yeğeninin de hayatını kaybettiği saldırı mecliste parti grupları tarafından kınandı.
Meclisteki parti grupları tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde:
CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç: CHP Grubu olarak terör sebebi ile hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan sabır yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Terörle mücadelede sürecek. Buradan bir kez daha bütün terör örgütlerini lanetliyoruz
AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal: Terörün çirkin yüzünü bir kez daha ülkemizde gördük. Tüm milletimizin başı sağ olsun. Hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum B vesile ile sınır ötesi operasyonu yapan silahlı kuvvetlerinize başarılar diliyorum.  Terör örgütlerinin tamamını tüm örgütlerin sonunu getirecek operasyonları silahı kuvvetlerimiz, şanlı ordumuz yapacak yapmaya devam ediyor. Bu vesile ile tekrardan milletimizin başı sağılsın
İYİ Parti Grup Başkanvekili Kemal Sevinç: Antep’te meydana gelen olaydan dolayı hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı biliyorum. Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyorum, silahlı kuvvetlerimize yapacakları hareketlerde başarılı olmalarını diliyorum.
MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin: Ayşenur öğretmen ve küçük Hasan Gaziantep’teki saldırıda şehit edilmiştir. Türk askeri operasyonlarına devam etmektedir. Büyük Türk milleti ailemizin başı sağ olsun. Büyük Türk milletimizin birliği beraberliği devam edecektir. Ordumuzun operasyonları terörün sonunu getirecektir. Silahlı kuvvetlerimiz operasyonlarına devam edecektir. Başımız solsun.
 

İBB Gaziantep saldırı kınama İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi