İbrahim Ertaş vefat etti

TAKİP ET

 

Kızıltepespor'un kulüp başkanlığı görevini başarıyla yürüten eski başkan İbrahim Ertaş, Uzun yıllardır mücadele verdiği kanser hastalığını yendikten sonra bu kez kalbine yenik düşerek vefat etti.

 

Mardin eski Milletvekili merhum Ömer Ertaş ile Kızıltepe eski Belediye Başkanı Ali Ertas'ın da kardeşi olan Kızıltepespor eski Kulüp Başkanı İbrahim Ertaş, ikamet ettiği Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesine bağlı olan Kardiyoloji Hastanesi'nde geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.

 

Kızıltepe'de yerleşik olan Haseneki Aşiretinin ileri geleni (ERTAŞ ) ailesine mensup olan İbrahim Ertaş, 1990'lı yıllarda 3. Ligde mücadele eden Kızıltepespor'un kulüp başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş, daha sonra başkanlık görevini kardeşi Hüseyin Ertaş'a bırakmış idi.

 

Kızıltepespor başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra Mersin'e yerleşen ve ticari yaşamını Mersin'de sürdüren İbrahim Ertaş, yakalandığı gırtlak kanserine karşı verdiği mücadeleyi kazandı, Ertaş, yaşam mücadelesini bu kez de Anjio olmak üzere gittiği hastanede kalp krizi geçirerek vefat etti.

 

Sıcak ve sevecen kişiliğiyle tanınan Ertaş'ın vefatı dostları ve yakınlarını derinden üzdü. Evli ve iki çocuk babası olan Ertaş'ın cenazesinin vasiyeti üzerine Ailesinin ikamet ettiği KIZILTEPE Dikmen'de defnedileceği öğrenildi.

 Merhum İbrahim Ertaş'a Allah'tan rahmet, geride kalan Ertaş ailesinin mensuplarına ve dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.