İMAF, 9 Ekim'de olağan genel kurulunu yapacak

TAKİP ET

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) 9 Ekim tarihinde olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan, "9 Ekim'de, İzmir'de yaşayan hemşerilerimizi daha güçlü temsil edecek bir fedrasyon oluşturma hedefiyle olağan genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz" dedi.


2012 yılında kurulan ve 2015 yılında yapılan olağanüstü genel kurul ile Ferhan Ademhan'ın genel başkanlığa gelmesiyle faaliyetlerini sürdüren İMAF, 9 Ekim'de olağan genel kurulunu gerçekleştirecek. 

İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan, genel kurul hazırlıkları ile yaptığı açıklamada, İzmir'de yaşayan 250 bin kişilik Mardinli nüfusun her zaman güçlü bir federasyona ihtiyaç duyduğunu kaydederek, "Ekim ayında yapılacak olağan genel kurula giderken tüm hemşerilerimizin federayona güç katmasını bekliyoruz. Eğer bu kentte yaşayan bir topluluk olarak hemşerilerimize faydalı olmak istiyorsak, yönetimde yer alarak veya yönetime destek sunarak kurumumuzu güçlendirmeliyiz." diye konuştu. 

Ademhan, bugüne kadar federasyonun kurucular kurulu ve başkanlar kurulu ile toplantı yaptıklarını açıklayarak, "Federasyonumuz geçmiş deneyimlerinden de faydalanarak yola devam edecektir. Türkiye'nin ilk Mardinliler Fedrasyonu olmanın onuru ile hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz" sözlerine yer verdi. 


İMAF Genel Kurulu 9 Ekim'de saat 14:00'te federasyon binasında gerçekleştirilecek.