İMET TUNÇ: BAŞKAN SUÇUNU BASTIRMAYA ÇALIŞIYOR

TAKİP ET

Ak Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi İmet Tunç, Ak Parti Grubu olarak meclise sundukları soru önergesine karşılık, Başkan Muhittin Selvitopu'nun kelime oyunları yaparak, soru önergesini cevaplamaktan kaçtığını söyledi.

Ak Partili İmet Tunç, son meclis toplantısında Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun cevaplaması kaydıyla  soru önergesi verdiklerini hatırlatarak, daha sonra yaşanan süreci şöyle değerlendirdi:

 

BAŞKAN ÖNERGEYİ ANLAMAMIŞ

“Önergede temel olarak şunu sorduk; Karabağlar Belediyesi kentsel dönüşüm alanı içinde yer alan mahallelerin yanısıra Abdi İpekçi, İhsan Alyanak ve Peker gibi kentsel dönüşüm alanı içinde yer almayan mahallelerde de hizmet üretmedi. Bu alanları yok sayarcasına, neredeyse kentin üçte birine hizmet götürülmemesinin nedeni nedir? Neden bugüne kadar beklendi? Kentsel dönüşüm alanı içinde bulunan mahalleler ve hizmet eksikliği gördüğümüz mahalleler için Limontepe mahallesi üzerinden soruyoruz: Karabağlar Belediyesi bugüne kadar hizmet götürmediği Limontepe Mahallemize, seçime 5 ay kala hizmet binası yapacağım diye ihaleye çıkıyor. Başkanın burada devam edip etmeyeceği belli değil, yeni gelecek başkanın bu kadar borçlu bir belediyede bu projeye ne kadar bütçe ayırabileceği ve ne kadar sürede bitireceği belli değil. Bu şartlar altında Limontepe’yi seçim propagandanıza malzeme yapmak ve daha önce yapılmayan hizmetlerden dolayı bir hicap, bir utanç duyuyormusunuz?  Oraya bir hizmet binası yapılması gerekiyorsa, ki gerekiyor; bunun çoktan yapmış ve hizmete sunmuş olması gerekmez miydi?