İNANIR: UĞUR YILDIRIM, TOPLANTILARA KATILMAMA İZİN VERMİYOR!

TAKİP ET

CHP Karşıyaka delege seçimlerinde gerilimin taraflarından biri olan ve İlçe Başkanı Uğur Yıldırım tarafından 'CHP gençlik kolları başkanı olduğunu hatırlatacağım' dediği Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır, 5 aydır İlçe Başkanı Yıldırım tarafından İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına alınmadığını iddia etti.

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım tarafından İlçe Yönetim Kurulu toplantılarına alınmadığını iddia etti.

5 AYDIR HİÇBİR TOPLANTIYA KATILMAMA İZİN VERMEDİ

Gerçek Haberci’nin sorularını yanıtlayan İnanır, yönetim kurulu toplantısına katılmadığını çünkü Başkan Yıldırım’ın buna izin vermediğini ileri sürdü. İnanır, “Temmuz ayında atamam geldi, 5 aydır tüm taleplerime rağmen İlçe Yönetim Kurulu Toplantısına katılmama izin vermedi. Orada yerim olmasına, toplantıya girme hakkım olmasına rağmen durum böyle. Bana pazartesi günü hatırlatmalarda bulunacağını söylemişti ancak yine toplantıya katılamadım. Bugün İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı var. Belki oradan bir şey çıkacaktır, ben de bekliyorum” dedi.

Ne olmuştu?

Cumartesi günü Karşıyaka’da gerçekleşen mahalle delege seçimlerinde CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ile CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır karşı karşıya gelmişti. İmbatlı Mahallesi’nde seçim merkezine gelen İlçe Başkanı Yıldırım, orada İnanır ile karşılaşmış ve duruma tepki göstermişti. İmbatlı Mahallesi üyesi olmayan hiç kimsenin orada olmaması gerektiğini söyleyen ilçe Başkanı Uğur Yıldırım, Gençlik Kolları Başbakanı Burak İnanır’ın orayı terk etmesini isteyince ufak bir gerginlik yaşanmıştı. Tüm bunların ardından Yıldırım, “pazartesi günü gerçekleşecek olan ilçe yönetim kurulu toplantısında İnanır’a Gençlik Kolları Başkanı olduğunu hatırlatacağım” sözleri ile alanı terk etmişti.