İnce'den vefa

TAKİP ET

CHP'li Muharrem İnce, İzmir ve Zonguldak CHP eski Milletvekili ve eski Grup Başkanvekillerinden Kemal Anadol'un eşinin cenazesine katılmak için perşembe günü kente gelecek.



Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ- CHP’nin en uzun süre Grup Başkanvekilliği görevi yürüten ismi olan İzmir ve Zonguldak eski Milletvekili Kemal Anadol, önceki gün eşi Seren Anadol’u kaybetti. Acı haber Anadol ailesi ve CHP'yi yasa boğarken, partinin 24 Haziran'da yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce de Anadol ailesini bu acı gününde yalnız bırakmama kararı aldı. İnce, Perşembe günü Karşıyaka'daki Beşikçioğlu Camii'nden öğle namazına müteaakip son yolculuğuna uğurlanacak Seren Anadol'un cenaze törenine katılacak.

İnce, cenaze töreninin ardından Manisa'ya geçerek burada CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret edeceği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz günlerde CHP’de olağanüstü kurultayın toplanması için CHP Manisa Örgütü’nün 18 delegesinden 15’i, CHP’nin grup başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’e rağmen imza vermişti.

Cenaze sahibi Kemal Anadol’da imza sürecinde Muharrem İnce ile birlikte hareket etmiş imza toplanması için yoğun mesai harcamıştı.