İnce'nin hedefi o dörtlü mü?

TAKİP ET

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Perşembe(yarın) saat 21.00’da basın aracılığıyla çok önemli açıklamalarda bulunacak. İnce’nin bazı Genel Başkan Yardımcıları hakkında açıklamalarda bulunacağı iddia ediliyor.

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ- CHP'de Olağanüstü Kongre için muhalif yapının harekete geçmesinin ardından saflar gittikçe netleşiyor. Uzun süredir sessizliğini koruyan Muharrem İnce, 12 Temmuz Perşembe günü saat 21.00’de Habertürk ekranlarında gündeme dair açıklamalarda bulunacak…

İnce’ye yakın isimlerden edinilen bilgilere göre, televizyonlara çıkarak neden açıklama yapmadığını, seçim kampanyasını nasıl götürdüğünü, CHP Genel Merkezi’nin kampanya sürecinde ona yeterli desteği vermediğini ve bu nedenle yalnız kaldığını anlatacak. Öte yandan İnce’nin kurultay ile ilgili önemli mesajlar vereceği de öğrenildi.

HEDEFİNDE O GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI MI VAR?

İnce’nin yapacağı açıklamalar ile ilgili bir diğer iddia ise, sandıklarda yeterli güvenliği alınmadığı ve ıslak imzaların takip edilmediği, seçim çalışmalarına yeterli desteğin verilmediği gerekçesiyle Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve seçim gecesi onunla beraber televizyon ekranlarına çıkan Basınla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’e yönelik sert eleştirilerde bulunarak istifaya davet edeceği öne sürüldü.