Iphone 8'deki Face Id Özelliği Şaşırttı!

TAKİP ET

Hatırlayacak olursak kısa bir süre önce sizlerle HomePod'un ürün yazılımındaki bilgilere dayanak iPhone 8 özelliklerinin ortaya çıkarıldığına dair bir haber paylaşmıştık. Bugün ise yine HomePod yazılımı aracılığıyla Face ID özelliğinin gelişmiş fonksiyonları ortaya çıkarıldı! Shiftdelete, 6 Ağustos 2017 Pazar

Hatırlayacak olursak kısa bir süre önce sizlerle HomePod'un ürün yazılımındaki bilgilere dayanak iPhone 8 özelliklerinin ortaya çıkarıldığına dair bir haber paylaşmıştık. Bugün ise yine HomePod yazılımı aracılığıyla Face ID özelliğinin gelişmiş fonksiyonları ortaya çıkarıldı!



Sınırları zorlayan iPhone 8 Face ID özelliği!



HomePod yazılımı aracılığıyla ortaya çıkarılan özellik detaylarına göre, Face ID özelliği o kadar iyi çalışacak ki masanın üzerinden dahi yüz tanıması gerçekleştirebilecek.



Ayrıca yine ortaya çıkarılan detaylara göre Face ID özelliği cihazın ekranı kapalı olsa dahi aktif olacak. Batarya süresini olumsuz etkileyeceği düşünülen bu durum, güvenlik ve hızlı etkileşim için mecburi olarak görülüyor.



Tüm bunların yanında üçüncü taraf uygulamalar tarafından da kullanılabilecek olan bu yeni Face ID özelliğinin, çalışma şekli ise hala gizemini korumakta. Son olarak Face ID özellğinin yabancı bir yüz tanımladığında cihazı otomatik olarak kilitleyebileceğini de belirtmeden geçmeyelim.

Shiftdelete