İsmi İyi Parti'yle de anılan İdris Naim Şahin, Saadet Partisi adayı oldu

TAKİP ET

Şahin, AKP'nin kurucu kadrosunda yer almıştı

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Ordu’da Saadet Partisi’nin adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerine katılacağı öğrenildi. 2002 yılında kurucuları arasında bulunduğu AKP listesinden seçilerek Meclis’e giren ve 2011-2013 yılları arasında İçişleri Bakanlığı da yapılan Şahin’in ismi İyi Parti’yle de anılmıştı.

T24’ün Saadet Partisi kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Saadet Partisi Ordu Büyükşehir Belediyesi konusunda son kararını verdi ve adayı olarak İdris Naim Şahin’i belirledi.

AKP’nin kurucu kadrosunda da yer alan Şahin, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının ardından partisinden ve milletvekilliğinden istifa etmişti. Şahin, daha sonrasında Millet ve Adalet Partisi’ni kurmuştu.

İdris Naim Şahin’in ismi İyi Parti’yle de anılmış ancak İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu geçen hafta yaptığı açıklamada tarafların çeşitli görüşmeler yaptığını belirterek, “Zaman darlığı ve hızlı hareket etmek mecburiyetinde bulunmamız hali, arzulanan bu adaylığın gerçekleşmesini mümkün kılmadı" demişti.