İYİ Parti Buca İlçe başkanına taşlı-sopalı saldırı!

TAKİP ET

İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Torun'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

GERÇEK HABERCİ- Dün gece meydan gelen olayda, İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun parti binasından ayrılıp aracına binip ayrılmak üzereyken kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Torun’un aracına taş ve sopalarla saldıran grup araca hasar verdikten sonra olay yerinden uzaklaştı. Başkan Torun’unun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili emniyet güçleri soruşturma başlattı. 

Hatırlanacağı üzere pazartesi günü İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tedavi görmesinin ardından genel merkeze geldiğinde çekilen bir fotoğraf konularak ‘3 hafta sonra ilk fotoğraf… Hala ayaktaymış’ şeklinde paylaşım yapılmış. Bunun üzerine harekete geçen İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, paylaşımı yapan kişinin istifasını almış ve MHP Lideri Bahçeli’ye geçmiş olsun diyerek özür dilemişti.