İYİ Parti'de bir ilçe başkanı daha görevden alındı

TAKİP ET

Ankara'da dün 4 ilçe başkanı ile yollarını ayıran İYİ Parti yönetimi bugün bir ilçe başkanını daha görevden aldı. Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım sosyla medya hesabından yaptığı paylaşımla Çankaya İlçe Başkanı Bülent Mugan ve ilçe yönetimine görevden el çektirildiğini duyurdu...

Sözcü'de yer alan habere göre İYİ Parti'de istifa ve görevden almaların arkası kesilmiyor. Ankara Milletvekili Yüksel Arslan istifasının ardından dün 4 ilçe başkanı ve yöneticileri görevden alındı. 

Görevden alınanların ilçe başkanlrının yerine yeni atamalar yapılırken görevden alınanlar arasına Çankaya ilçe başkanı da eklendi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım sosyla medya hesabından yaptığı paylaşımla görevden alma ve yeni görevlendirmeler hakında bilgi verdi. 

Yener Yıldırım, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Çankaya İlçe Başkanı ve İlçe Yönetimine görevden el çektirilmiş, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Av. Doğukan Kozan atanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

Etimesgut İlçe Başkanı Sn. Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi Etimesgut Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Gazi Ercüment Tekin atanmıştır.

Altındağ İlçe Başkanı Sn. Remzi Sağlam Altındağ Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. İsmail Serdar Kara atanmıştır.

Polatlı İlçe Başkanı Sn. İlhan Dereköy Polatlı Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Adnan Sezgin atanmıştır.

Mamak İlçe Başkanı Sn. Ümit Yıldırım Mamak Belediye Başkan A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Gürbüz Şancı atanmıştır.

Keçiören İlçe Başkanı Sn. Hüsnü Serkan Oğuz Belediye Meclis Üyesi A. Adayı olduğundan, yerine Kurucu İlçe Başkanı olarak Sn. Haluk Baran atanmıştır.

İYİ Parti görevden alındı