İYİ PARTİ'DEN ÜYE SAYISINI ARTTIRMA HAMLESİ

TAKİP ET

İYİ Parti üye arttırma çalışmalarına hız veriyor. Parti Türkiye genelinde 1 Kasım'dan üye katılım kampanyası başlatacak.

SEVİLCAN GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı çalışmalarına hızlandırdı. Bir yandan teşkilat yapısını güçlendirmek için ilçe başkanları ile rutin toplantılar devam ederken diğer yandan da uzun zamandır mahalle çalışmaları da aralıksız sürüyor. Bu çalışmalar doğrultusunda üye yapısını da güçlendirmek isteyen İYİ Parti üyelik kampanyası başlattı. GERÇEK HABERCİ’ye açıklamalarda bulunan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar 1 Kasım’dan itibaren Türkiye genelinde üye çalışmalarına başlayacaklarını mevcut sayıyı arttırıp kadroları güçlendireceklerini ifade etti. 

İZMİR ve MANİSA'YA EKONOMİK BRİFİNG ZAMANI 

Bu arada İYİ; Parti İzmir ve Manisa teşkilatları İzmir’de bir araya gelecek. Konuyla ilgili bilgi veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar; 19 Ekim Cumartesi günü İzmir ve Manisa ilçe başkanları ve ilçe muhasipleri ile İl Başkanlığında bir araya geleceklerini ifade ederek; “Toplantı yeni dönemle ilgili bir brifing şeklinde gerçekleşecek. Genel Merkezden gelecek olan yöneticiler her iki ilin ve ilçenin muhasipleri ile bir toplantı gerçekleştirecekler. Ve önümüzdeki dönem için yol haritamızı anlatacaklar” dedi.