İYİ Parti İzmir'de devir teslim

TAKİP ET

İYİ Parti İzmir'de devir teslim gerçekleşti. Kırkpınar İl Başkanlığı bayrağını Bezircilioğlu'na devretti.

Batuhan KAYA -GERÇEK HABERCİ- İzmir’de geçen 22 Ocak günü yapılan kongrede 14 oy farkla İYİ Parti İzmir İl Başkanı seçilen Bezircilioğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreniyle bayrağı Kırkpınar’dan devraldı. Böylelikle, sancılı bir kongre süreci geçiren İYİ Parti İzmir İl Örgütü’nde yeni dönem başlamış oldu.
Konuşmasına ilçe başkanları, partililer ve basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Bezircilioğlu, kongre sürecinden sonra partinin birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirterek “tek bir aile, tek bir yumruk” dedi ve birlik mesajını yeniledi.
Parti teşkilatın omuzlarında iktidara yükselecek!
Teşkilatın önemine özellikle vurgu yapan ve birlik ve birlik mesajlarını yineleyen Bezircilioğlu, kongre sürecinde parti içi hareketliliğin hat safhaya ulaştığını ve bu dinamizmin partiyi iktidara taşıyacağını ifade etti. Bezircilioğlu konuşmasına şöyle devam etti 
“Çok güzel, çok nezih ve çok verimli bir kongre dönemi oldu. Teşkilatlarımız bu kongre döneminde dinamizm kazandı ve parti içi hareketlilik hat safhaya ulaştı. Bundan sonra bu dinamizmi, bu hareketi ve enerjiyi İYİ Parti İzmir ailesi olarak mayıs ayında yapılacak genel seçimler öncesi sahaya yansıtmak ve İYİ Partiyi İzmir’de birinci parti yapmak en büyük hedefimizdir. Bunu sahada başaracak olan da kıymetli teşkilattır. Biz her zaman şunu söyledik, her zaman ve her zaman partimizi ayakta tutan ve omuzlarda yükselten teşkilatlarımızın emrinde olacağız. Bu parti iktidara teşkilatlarımızın omzunda yürüyecektir. Hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde yeni dönemde herkesi kucaklayarak milleti kucaklayarak hemşerilerimizi kucaklayarak iktidara yürüyeceğiz, hepiniz hoşgeldiniz sağ olun, var olun. İzmir İYİ olacak Türkiye İYİ olacak.”

“Kongrede olan kongrede kalmıştır”
Konuşmasından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bezircilioğlu, kendisine yöneltilen “Kongrede Müsavat Dervişoğlu sizi tanımadığını söyledi, tanıştınız mı?” sorusuna “Müsavat Dervişoğlu abimiz, milletvekilimiz ve grup başkanvekilimizdir, ona karşı saygı ve sevgimiz sonsuzdur. Kongrede olan kongrede kalmıştır. O Bizim İzmir’deki en büyüğümüzdür. Kendisiyle tabii ki de tanışıp beraber olacağız, İzmir’de İYİ Parti’yi 1. Parti yapmak için birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz” cevabını verdi.
“İlk ve tek hedef iktidar!”
Bezircilioğlu “İlk çalışmanız ne olacak?” sorusuna “Biliyorsunuz, önümüzde çok kısa bir süreç var. İvedilikle teşkilatlarımızla ilçe başkanlarımızla bir araya gelip iş görev bölümünü, seçim hazırlıklarının genel dökümünü yapıp genel seçimlere odaklanacağız. Sahaya çıkmak için gerekli altyapıyı oluşturacağız, ilk ve tek hedefimiz” cevabını verdi ve seçime çok kısa bir süre kaldığını belirterek ilk ve tek hedeflerinin iktidar olmak olduğunu belirtti.
Hafta sonu tüm kongreler bittiğinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüşeceklerini de belirten Bezircilioğlu basın toplantısını sonlandırarak ilçe başkanlarıyla görüşmek üzere salondan ayrıldı.