İYİ Parti İzmir'de istifa rüzgarı

TAKİP ET

Yerel seçim süreci başlamadan İzmir Milletvekili Ümit Özlale'yi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayan İYİ Parti'de aday olmak isteyen ilçe başkanları ardı ardına istifa etmeye başladı.

Begüm Burçak GÜNAY/GERÇEK HABERCİ-ÖZEL HABER-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz hafta yaptığı İzmir ziyaretinin ardından parti teşkilatında hareketli saatler yaşanıyor. Yerel seçimler için belediye başkanı olmak düşüncesinde olan Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, Gaziemir İlçe Başkanı Sedat Dağ, Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç ile Meclis Üyesi olmak isteyen Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt istifa etti.
Yeni istifalar yolda
GERÇEK HABERCİ'nin edindiği bilgiye göre istifa eden bu isimlerin dışında belediye başkan adaylığı için Çiğli İlçe Başkanı Özgür Doğan, Kemalpaşa İlçe Başkanı Nizamettin Yılmaz, Seferihisar İlçe Başkanı Kürşat Cebeci, Bergama İlçe Başkanı Nuri Çiftçi ve Balçova İlçe Başkanı Hicran Helezül ile belediye meclis üyeliği için Konak İlçe Başkanı Coşkun Tatar'ın istifa etmesi bekleniyor.

İYİ Parti İzmir istifa ilçe başkanları