İYİ Parti İzmir'den Elazığ'a destek çağrısı

TAKİP ET

Elazığ Sivrice'de yaşanan 6.8 şiddetinde deprem sonrası ülkenin dört bir yanından yardım çalışması başlatıldı. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'da partililerine destek çağrısı yaptı.

Pelin ÇALIŞKANELLİ/GERÇEK HABERCİ-Elazığ'da yaşanan depreme yurt genelinden destek yağarken İYİ Parti İzmir Teşkilatı'da harekete geçti.  İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırıkpınar, yardım kampanyası için gerekli malzemeleri belirterek İzmir'deki teşkilat mensuplarına çağrıda bulundu. İşte o çağrı;

"Elazığ/ Sivrice'de meydana gelen deprem nedeniyle; Genel Başkanımız Meral AKŞENER'in talimatı ile Pazartesi günü öğle saatlerinde İl Teşkilatımız olarak depremzedelere yardım tırı gönderiyoruz. Tır Sivrice ilçesine gönderilmek üzere Elazığ Valiliğine teslim edilecektir. Yardım tırına; giyim, battaniye, bebek bezi, çocuklar için acil ihtiyaç sayılabilecek malzemeler, taşıma esnasında kayba uğramayacak gıda maddeleri ( paket süt, mama, makarna, kuru bakliyat) gibi ihtiyaçlarda tüm il ve ilçe yöneticilerimizin desteğini rica ediyoruz.

Tır ve taşıma ihtiyacımız temin edilmiştir. Hızlı ve acilen katkılarınızı bekliyoruz.  

Hüsmen KIRKPINAR"