İYİ Parti İzmir İl Başkan adayı Bezircilioğlu saha çalışmalarına başladı

TAKİP ET

İYİ Parti İzmir İl Başkan adayı Sinan Bezircilioğlu, İYİ Parti Çiğli İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundu. Bezircilioğlu'na İYİ Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Doğan'dan tam destek geldi. 

GERÇEK HABERCİ- İYİ Parti İzmir İl Başkan adayı Sinan Bezircilioğlu bugün ilk ziyaretini İYİ Parti Çiğli İlçe Teşkilatı'na gerçekleştirdi. Çiğli’de partililerle bir araya gelen Bezircilioğlu “Partimizi iktidar, genel başkanımızı da başbakan yapmak için teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız” açıklamasında bulundu. 

Özgür Doğan’dan tam destek
Bezircilioğlu'nun açıklamalarından sonra söz alan İYİ Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Doğan,  “Ben de ilk defa genel başkanımızın başlattığı bu iyiler ve cesurlar hareketinde, hem de hiç kimseyi tanımadan üye oldum. Yani Çiğli'de İYİ Parti'nin kurucularından oldum. Bu parti kurulurken ne kadar zor şartlarda kurulduğunu, ne kadar zor şartlardan bugünlere gelindiğini en iyi bilenlerden biriyim. Dolayısıyla böyle zor bir mücadelenin de bugün elde ettiği başarı ve önümüzde elde edeceği başarılar bizim bugüne kadar koyduğumuz emeğin bir tacı olacaktır” dedi.

Adaylık sürecinde Bezircioğlu’na teşkilat olarak destek verdiklerini dile getiren Doğan, “Sizinle yol yürüyeceğimizi söylemek istiyorum. Ve bu anlamda adaylığınıza ilk ziyarete başladığınız Çiğli İlce Teşkilatı olarak tam destek verdiğimizi hem sizin hem de tüm kamuoyunun bilmesini isteriz” diye konuştu.

İYİ Parti İzmir Sinan Bezircilioğlu saha çalışmaları