İYİ Parti lideri Meral Akşener'den yerel seçim mesajı: Kaç kilo ettiğimizi göreceğiz

TAKİP ET

Bursa ziyaretleri kapsamında partisinin il teşkilatıyla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçimler hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Akşener, "Seçimde kendimizin kaç kilo ettiğini tarttıracağız, göreceğiz, paylaşacağız" ifadelerini kullandı. İsim vermeden CHP'li bazı isimlere yüklenen Akşener "Arkadaşlarıma saygısızlık edeni çarparım. Hem de nasıl çarparım biliyor musunuz? Yüzlerini yere yapıştırırım yere." İfadelerini kullandı.

Türkiye 14 ve 28 mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri geride bırakarak yerel seçimlere odaklanırken muhalefet kanadında ise karşılıklı sert açıklamalar gelmeye devam ediyor. Seçim sonrası başta CHP olmak üzere muhalefetin hedefinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vardı.

6'lı masa üyeleri Meral Akşener ve İYİ Parti'yi seçimlerde gereken desteği vermemekle suçladı. Bu söylemlere ise Meral Akşener'den sert tepki geldi.

TEŞKİLAT ÜYELERİNE SESLENDİ 

Akşener, Bursa ziyaretleri kapsamında partisinin il teşkilatıyla bir araya geldi. 

Akşener, burada bir konuşma yaparak teşkilat üyelerine seslendi.Seçim sonuçlarına değinen Akşener, "İYİ Parti çalışmadı demek koskoca bir yalandır" ifadelerini kullandı.

"YEREL SEÇİMLERDE KAÇ KİLO ETTİĞİMİZİ GÖRECEĞİZ" 

Yerel seçimlerde her ilde ayrı aday için hazırlanacaklarını da söyleyen Akşener "Bu seçimlere her bir yerde tek başımıza girecek gibi hazırlanacağız. Bu netlikle söylüyorum. Biz hür ve müstakil bir siyasi parti olarak bu seçimde kendimizin kaç kilo ettiğini tarttıracağız, göreceğiz, paylaşacağız" dedi.

"PARTİME SAYGISIZLIK EDENİ ÇOK FENA ÇARPARIM" 

Akşener CHP'li ve CHP medyasındaki bazı kişilerin İYİ Parti'ye yönelik eleştirilerine de yanıt verirken "Bize verilen oyla Sayın Kılıçdaroğlu'nun aldığı oyu ve diğer siyasi partilerin aldığı oyu toplayın işte bizim partimize oy verenlerin partililerimizin, seçmenimizin Sayın Kılıçdaroğlu'na gerçekten samimiyetle çalıştığını gösterir. Dolayısıyla bana canlarının istediğini söylüyorlar. Ben siyasetçiyim, talep edenim. Ona saygı duymaya gayret ediyorum ama partililerime, arkadaşlarıma saygısızlık edeni çarparım. Hem de nasıl çarparım biliyor musunuz? Yüzlerini yere yapıştırırım yere. Şimdi saygısızlığın, şımarıklığın son bulduğu bir döneme giriyoruz." dedi.

Meral Akşener yerel seçim lider