İYİ Partili Dervişoğlu, 476 hakaret davasını geri çekti  

TAKİP ET

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, şahsına yapılmış hakaretlerden dolayı açmış olduğu 476 ceza ve tazminat davalarından vazgeçti.

GERÇEK HABERCİ- İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik yapılan hakaretleri yargıya taşıyan Dervişoğlu, açtığı 476 hakaret davasından vazgeçtiğini açıkladı. Dervişoğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden dava açtığı kişilere de uyarılarda bulunarak, “Bundan sonra yapacakları yorum ve paylaşımlarda kullandıkları dili ve üslubu gözden geçirmelerini dilerim” dedi.
İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:
“Sosyal medya üzerinden şahsıma yapılmış hakaretlerden dolayı, avukatlarım aracılığı ile talimatımla yapılmış tüm şikâyetlerden ve adıma açılmış 476 ceza ve tazminat davasından bugün itibariyle vazgeçiyorum. İlgililerin hassasiyetimin ve kararımın sebebini doğru anlamalarını, bundan sonra yapacakları yorum ve paylaşımlarda kullandıkları dili ve üslubu gözden geçirmelerini dilerim.”