İzmir Cemiyet Hayatı Bu Düğünde Buluştu

TAKİP ET

İzmir'in siyaset ve sivil toplum hayatının önemli isimlerinden Cem Kavur'un oğlu Mustafa Ege Kavur düzenlenen muhteşem sünnet düğünü töreni ile erkeliğe ilk adamını attı.

Çeşmealtı’nda bulunan Kısmet Garden’da gerçekleşen sünnet düğününe İzmir siyaset ve iş dünyası yakın ilgi gösterdi.

Bin civarında davetlinin katıldığı sünnet düğününde mehteran takımı, palyaçolar, süper kahramanların kıyafetlerini giyen gösteri sanatçıları, halk oyunları ekibi; davetlilere ve çocuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Piste mehteran takımı ile giren ve Çamdibi bandosunun çaldığı tapani eşliğinde kınası yakılan Mustafa Ege Kavur, daha sonra zeybek ekibiyle sergilediği performansla davetlilerden büyük alkış aldı. Pisti oğluyla beraber boş bırakmayan Anne Nilay Kavur ve kızı Ecem Kavur hiçbir ayrıntının göz ardı edilmediği gecede performanslarıyla davetlilerden tam not aldı. 

Baba Kavur, "İnsanın en değerli şeyi ailesidir, ailenin de en değerli varlığı çocuklarıdır. Evladımızın erkekliğe ilk adımını attığı bu günde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Manevi sembollerimizden ve inancımızın belki de en güzel örneklerinden bir tanesi sünnettir. Sünnetten sonra Allah büyük Mürüvvetini de göstersin deriz. Rabbim tüm anne babalara çocuklarının sünnetlerini ve mürüvvetlerini göstersin” dedi

Akşam yemeği ile başlayıp eğlencelerle devam eden gece okunan dualar ile son buldu.