İzmir'de CHP'nin hedefi yüzde 75

TAKİP ET

CHP İzmir milletvekili aday adayları tanıtıldı. Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, 'hedeflerinin Cumhurbaşkanlığı seçiminde İzmir'de yüzde 75'i yakalamak olduğunu söyledi.

Begüm Burçak GÜNAY- GERÇEK HABERCİ- CHP İzmir milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı gerçekleşti. CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen törende, İzmir’de CHP’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan toplam 193 kişi tanıtıldı. 


Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı, "Seçime 43 gün kaldı. Bu toplumu karanlıklara boğdular. 15 Mayıs sabahı hep beraber aydınlıklara uyanacağız. CHP örgütleri çok uzun zamandır iktidar için yürüyor. Hep beraber bu karanlığa son vereceğiz. Aday olsun ya da olmasın her bir CHP'li arkadaşımız son güne kadar çalışacak. Bundan sonra her gün evlerde olmaya devam edeceğiz. 1 milyon 125 bin seçmene 40 gün içerisinde kapı kapı gideceğiz. Yurttaşlar neredeyse biz orada olacağız. Toplum Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Toplum Millet İttifakı'nı aday olarak görmek istiyor" dedi.
Aslanoğlu, şunları söyledi: "Biz bu seçimde İzmir’de her 4 vatandaşın 3’ünün oyunu alacağız. Hedefimiz bu şehirde yüzde 75’i yakalamak. Son dönemde kadın haklarına gelen saldırıları görüyorsunuz. İki oy uğruna yapmadıklarını bırakmıyorlar. Ama kadınlarımız bunu görüyor. Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak, kadınlarımız, gençlerimiz, halkımız kazanacak. Size söz yine baharlar gelecek, size söz aydınlığın ışığı hiç sönmeyecek."

CHP hedef yüzde 75 CHP İzmir milletvekili aday adayları