İzmir'de gözler İl Başkanlığı ataması için Gelecek'te

TAKİP ET

Gelecek Parti'sinde gözler İzmir il başkanlığı için Genel Merkeze çevrildi. İl Başkanlığı için 3 ismin Genel Merkez'e çağrıldığı ve yarın (23 Ocak Perşembe) açıklanacağı öğrenildi.

Pelin ÇALIŞKANELLİ/GERÇEK HABERCİ- Gelecek Partisi’nde İzmir İl Başkanlığı için 3 ismin Genel Merkez’e çağrıldı. 2’si Ak Parti İzmir İl eski yöneticisi biri ise Milli Görüş Teşkilatı’ndan gelen isimler arasında yapılacak tercih yarın (23 Ocak Perşembe) açıklanacağı öğrenildi. Parti kulislerinde yapılacak atamada Ak Parti İzmir İl eski yöneticilerinin şansının daha yüksek olduğu konuşuluyor.

İl Binası’da hazır

Bu arada atamanın hemen ardından üye çalışmalarına başlayacak olan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı binası için de yer tutuldu. Kentin en işlek bölgelerinden olan Alsancak’ta tutulduğu ileri sürülen parti binası 3 katlı olacağı ve sokakların kesişme noktasında yer aldığı öğrenildi. 

Özdağ İzmir’e geliyor

Bu arada Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, Pazar Günü İzmir’de olacak. Kentte Doğu Türkistan Dernekleri, Kırım Dernekleri ve Kıbrıs Dernekleri yöneticileri ile kahvaltılı toplantı yaparak Gelecek Partisi’nin bu bölgelerle ilgili politikalarını anlatarak sorunlarını dinleyecek.