İzmir'in göbeğinde "Otopark" cinayeti: Aracına binmek üzere olan vatandaş böyle hayattan koparıldı!

TAKİP ET

İzmir'den üst üste şiddet haberleri gelmeye devam ediyor. Kentin en merkezi konumlarından biri Alsancak'ta otoparkta tartışma yaşadı. Aracına binmek üzere olan vatandaş böyle katledildi.

İzmir'in Konak ilçesinde, otoparkın önünde husumetli olduğu şahıs tarafından silahlı saldırıya uğrayan S.A., hayatını kaybetti. Polis, şüpheli S.A.'yı yakalamak için çalışmalara başladı.

Olay, günün sabah saatlerinde Konak'ta bulunan bir otoparkta meydana geldi. İddiaya göre, bir şüpheli otoparkın önünde S.A.'ya silahlı saldırı gerçekleştirdi. S.A., vatandaşlar tarafından hemen yakındaki devlet hastanesine götürüldü. Ancak tüm müdahalelere rağmen S.A kurtarılamadı.

OLAY YERİNDE 7 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede 7 adet boş kovan ve bir otomobilin sol arka kapısına isabet etmiş mermi buldu.

ARALARINDAKİ HUSUMETİN NEDENİ BELLİ OLDU

Polis incelemeleri sonucunda saldırının şüphelisi olarak S. A. olduğu belirlendi. Olayın nedeni, S.A. ile hayatını kaybeden S.A'nın kardeşi B.A. arasında "Silahla kasten yaralama" suçundan bu sabah duruşmanın olduğu ve husumetin bundan kaynaklandığı öğrenildi.

Cinayet zanlısı S. A.'nın kaçtığı bildirilirken, polis ekipleri tarafından yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

 

 

İzmir Otopark cinayet