İzmir İyi Parti'de kulisler hareketlendi

TAKİP ET

Kongre süreci başlayan İyi Parti İzmir'de kulisler hareketlendi. İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın koltuğu için yeni taliplilerin olduğu konuşuluyor.

Pelin ÇALIŞKANELLİ / GERÇEK HABERCİ - KULİS HABER- İlçe kongreleri başlayan İyi Parti İzmir Teşkilatı'nda hareketli günler yaşanıyor. Parti kulislerinde İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde başarılı çıkması ve Millet İttifakı içerisindeki uyumlu çalışmaları nedeniyle Genel Merkez'de görevlendirileceği konuşuluyor. Kırkpınar'ın kurultay'da Genel İdare Kurulu'na alınacağı iddia edilirken il başkanlığı içinde parti içinde hareketli günler yaşanıyor.

Avukatların rekabeti

İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'ın koltuğu için iki avukatın adı geçiyor. Parti kulislerinde halen il yöneticisi olan Avukat Murat Çakar'ın il başkanlığı için aday olmasına kesin gözüyle bakılırken ona rakip olarak meslektaşı Adnan Selvi'nin adı geçiyor. Parti kulislerinde Selvi'nin yakın çevresinin kongre için çalışmalara başladığı ve ilçe kongrelerinde bu yönde ekip oluşturduğu ileri sürülüyor.