'Kadınla Tokalaşmak Korkunç' Diyen Rektör Kadınlarla Halayda

TAKİP ET

'Kadınla tokalaşmak ateş tutmaktan daha korkunç' diyen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü kadınlarla halayda.

“Bir kadınla tokalaşmak ateş tutmaktan daha korkunç” diyen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün bir düğünde kadınlarla halay çektiği görüntüler ortaya çıktı. Gönüllü’nün halay görüntüleri Kanal D Ana Haber’de yayımlandı.

Rektör Gönüllü’nün sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından yaptığı paylaşım tepki çekmiş, gönüllü bu açıklamaların üzerine yaptığı ikinci açıklamada da paylaşımını savunmuştu. Gönüllü’ye AKP içinden de tepki gelmişti. Milletvekili Mehmet Metiner Gönüllü’nün istifa etmesi, istifa etmemesi halinde YÖK tarafından görevden alınmasını istemişti. Metiner, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın sürekli birileri ile tokalaştığını, Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da zaman zaman yabancı heyetlerdeki kişilerle tokalaştığına işaret eden Metiner, şöyle devam etti: “Hepsi haram mı işliyor? Teşkilatlarımızda kadınlarımız, erkeklerimiz, gençlerimiz bir arada gece yarılarına kadar siyasi faaliyet yürütüyorlar. Hepsi günah mı haram mı işliyor?” demişti. İstanbul Milletvekili Belma Satır da Talha Gönüllü’yü paylaşımlarının ardından arayarak kınadığını açıklamıştı.

Rektör Gönüllü’nün çeşitli vesilelerle kadınlarla tokalaşırken çekilen fotoğrafları da ortaya çıkmıştı.

Duvar'ın aktardığına göre; Gönüllü’nün son olarak kadınlarla halay görüntüleri de Kanal D Ana Haber'de yayımlandı.