KARADAĞ, KONAK'TA RESMEN ADAY

TAKİP ET

CHP Konak İlçe Başkanlığına aday olan Ahmet Karadağ, hedeflerini anlattı ve baskı çıkışı yaptı. Karadağ, 'Herkes CHP'nin üyeleri şöyledir böyledir diyor. Basında orada burada çeşitli şeyler konuşuluyor. CHP'nin üyeleri baskı altında buraya gelebiliyorsa hepsi yürekli birer aslandır' dedi

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ- Mahalle delege seçimlerinin ardından bugün başlayan CHP ilçe kongreleri büyük bir heyecanla devam ederken bir yandan da adaylık açıklamaları gelmeye devam ediyor. Konak ilçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun rakibi olmayan hazırlanan muhaliflerin adayı Ahmet Karadağ, CHP Konak İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi ve resmi olarak ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. 

Kendisi hakkında bilgi de veren Ahmet Karadağ, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’nden mezun olan bir inşaat mühendisi olduğunu aktardı. Karadağ, öğrencilik yıllarından beri siyasetle ilgileniyorum. CHP çatısı altında; İZBETON’da genel müdür yardımcılığı, MARBEL gibi belediye şirketlerinde genel müdürlüklerim, meclis üyeliklerin oldu. Değerli birçok ağabeyimiz adaylığımı bana bir görev olarak kabul etmemi istediklerini belirtti. Ülkemiz kan ağlıyor ve şu an tek önemli olan partimizin iktidar olması. Kamuoyunda partimizi daha iyi anlatacağımı olan inanç ile bana ağabeylerim bu görevi verdiler” dedi. 

KARADAĞ: SIRÇA KÖŞKTE OTURAN SİYASİLER OLMAYACAĞIZ

İlçe Başkanı olduğunda daha yetkin, üretken, katılımcı bir Konak yaratmak için çalışacağının sözünü veren Karadağ, “Birlikte yönetme, birlikte karar alama anlayışını hakim kılacağız. Üyelerimiz ile tartışma platformları oluşturacağız bu tartışma sonrası çıkan kararları uygulayacağız. Sırça köşkte oturan siyasiler olmayacağız, halka dokunacağız. Konak Belediye Meclisinde görev yapan partililer ile yerel katılım platformu kuracağız ve her mahallenin tek tek sorununu öğrenceğiz. Partilimiz bize biz de oraya uzak kalmayacağız” diye konuştu. 

‘HUKUK, ADALET İÇİN KAVGA EDECEĞİZ’

Yerel Basın ile yakın ilişkileri olacağını da kaydeden Ahmet Karadağ, “Biz Atatürk’ün partisiyiz, basına, ifade özgürlüğe önem veririz. Hukuk için, adalet için kavga edeceğiz. Ama şunu söylemek isterim ki; Hiç kimse benim ağızımdan bir partilim için kötü, kırıcı, yıkıcı bir söz, açıklama duyamaz. Öte yandan  daralan bir üye sayımız var.  Son yıllarda korkunç bir şekilde bu konuda kan kaybettik. Hiçbir şoveniz, ırkçı duyguya kapılmadan üyelerimizi arttıracağız. Seçildiğim takdirde amacım parti içi demokrasiyi savunmak olacaktır. Şovenizm, bölgecilik, ırkçılık hayır hayır… Bunlar olmayacak. Biz partimizin siyasi ve ideolojik çizgisinden kopmadan yola devam edeceğiz. Ben değil biz olacağız mantığıyla desteğinizi bekliyorum. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, Yaşasın demokrasi, Kahrolsun diktatörlük” ifadelerini kullandı.  

KARADAĞ’DAN BASKI ÇIKIŞI!

Kendisini desteklemeye gelen CHP’li üyelere ve delegelere seslenen Karadağ, “Herkes CHP’nin üyeleri şöyledir böyledir diyor. Basında orada burada çeşitli şeyler konuşuluyor. CHP’nin üyeleri baskı altında buraya gelebiliyorsa hepsi yürekli birer aslandır” açıklamasını yaptı. 

GİTMEYEN NAMERTTİR

Kadınların ve gençlerin partide daha fazla yer alması gerektiğine vurgu yapan Karadağ, “Tek temennim burada yaş ortalaması 35-40 olsun. Partide gençler, kadınlar, üretenler, emekçiler ne kadar olursa onlar o kadar emeğe sahip çıkar ve gençler, kadınlar olsun ilk de beni devirsinler. Gitmeyen namerttir” diye konuştu.