Karamollaoğlu'ndan "karar ver" videosu: Erdoğan'ın fotoğraf albümünden kareler

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medyadan #KararVer etiketiye daha önce Erdoğan'ın eleştirdiği liderlerle çekilmiş fotoğraflarından oluşan bir video yayınladı. Video Necmettin Erbakan'ın 'Erdoğan'a gelince…' sözleriyle başlıyor.

14 Mayıs cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasıyla birlikte Türkiye, 28 Mayıs’ta yeniden sandığa gidiyor. Vatandaşlar, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan arasında bir seçim yapacak.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur kampanyası için oluşturulan #KararVer etiketiyle Twitter hesabından Erdoğan’ın fotoğraflarından oluşan bir paylaşımda bulundu.

Video Necmettin Erbakan’ın “Erdoğan’a gelince…” sözleriyle başlıyor. 49 saniyelik video Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce “Darbecidir, zalimdir, demokrat değildir” dediği Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile, “Terörist” dediği Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile Fethullah Gülen ve başbakanlığı döneminde ADL’den (Anti-Defamation League) “Üstün Cesaret Madalyası” alırken çekilmiş fotoğraflarından oluşuyor.

Karamollaoğlu’nun paylaştığı video şöyle:

 

Karamollaoğlu karar ver Erdoğan