Kars, Ardahan ve Iğdırlı aday adaylara destek 

TAKİP ET

Kars, Ardahan, Iğdır derneği İzmir'de belediye başkanlığına, belediye meclis üyeliğine ve muhtarlığa aday adayı olan hemşerileri için destek kahvaltısı düzenledi. 

Uğurcan Boztaş/GERÇEK HABERCİ- Ege Bölgesi Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAI) bugün Buca’da düzenlediği kahvaltıyla İzmir’in Birçok yerinden siyasi parti il ve ilçe belediye, belediye meclis ve muhtar aday adaylarıyla bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu kahvaltıya İzmir Büyükşehir Belediyesine aday adayı olan Ayhan Baltacı da katıldı. Aday adayı isimlerinin tek tek okunduğu kahvaltıda konuşan Ege Bölgesi Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Federasyonu Başkanı Çetin Doğan Kars, Ardahan ve Iğdırlı aday adaylarına destek mesajı vererek “Yaşadığımız şehre adapte olurken kültürümüzü örfümüzü adetlerimizi de unutmadık. Bugün burada aday adaylarımızla birlikte olduk çünkü inanıyoruz ki birlikte hareket etmek güçlü bir toplumun temelidir. Birlik ve beraberlik sadece bireyler arasında bağları güçlendirmekle kalmaz aynı zamanda İzmir’de daha çok görünmek için değişimleri de mümkün kılar. Bizim için bir arada olmak farklılıklarımızı bir zenginlik olarak görmektir. Bugün birlikte hareket etmenin önemini kavrayarak gelecek nesillere daha iyi bir İzmir bırakmanın zorunluluğunu taşımalıyız. Derneğimiz olarak her zaman aday adaylarımızın yanındayız. Üzerimizde düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi. 
Kahvaltıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayı Ayhan Baltacı ise İzmir için birçok proje hazırladıklarını belirterek “çocukluğumdan beri İzmir’in sorunlarını bilen biriyim. İzmirlilik kültürü bilinci ile İzmir’in nasıl daha iyi yapabiliriz diye düşünüyoruz. Bütün aday adaylarına başarılar diliyorum ve eski başkanlarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kars Ardahan Iğdır destek