Kaya; "Bu zor günlerde bile reklam peşindesiniz"

TAKİP ET

Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yardım dağıtımları ile ilgili eleştiri geldi. Kaya; "Bu zor günlerde reklam peşindesiniz" dedi.

GERÇEK HABERCİ-HABER MERKEZİ-İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yardım dağıtımında "Tunç Soyer Gönüllüleri" tişörtü isimlerin yer almasına Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan tepki geldi. Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yapılanların reklam amaçlı olduğunu ifade ederek; "Alan el veren eli görmeyecek dediniz, kamu kaynaklarıyla alınan ve resmi araçlarla taşınan yardımları vatandaşlarımıza böyle ulaştırdınız. Her sözünüzü icraatlarınızla kendiniz yalanlıyorsunuz. Her şeyiniz sahte, her işiniz samimiyetsiz. Bu zor günlerde bile reklam peşindesiniz.‬

Tunç Soyer adı, 153 yıllık İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden büyük değildir. Bu yardımları cebinizden değil, kamu kaynağıyla yaptığınızı unutmayın. Laf açılınca da bu işleri şov yapmadan, propaganda malzemesine dönüştürmeden, tevazuyla yaptığınızı iddia edersiniz. Görüyoruz samimiyetinizi!" paylaşımında bulundu.