Kemalpaşaspor'a yeni yıldız kanat oyuncusu!

TAKİP ET

Yıldız kanat oyuncusu Gökhan Yılmaz, 2 yıldır üst üste lig atlayan Kemalpaşaspor'a transfer oldu. Yılmaz sözleşmeyi imzalamasının ardından Kemalpaşaspor formasıyla beraber kulüp yöneticisi Avukat Ahmet Cemil Balyeli ile poz verdi.

Yeşil sahalarda ortaya koyduğu performans ile 2 yılda 2 lig atlamayı başaran Kemalpaşaspor, 2. ve 3. lig takımlarında forma giyen başarılı oyuncu Gökhan Yılmaz'ı renklerine bağladı. En son 3. lig takımlarından Kırıkhanspor'da forma giyen deneyimli futbolcu, Kemalpaşaspor yöneticisi Ahmet Cemil Balyeli'nin katıldığı tören ile sarı lacivertli takımla sözleşme imzaladı. Sağ ve sol ayağını kullanabilen kanat oyuncusu Kemalpaşaspor'da forma giymenin kendisine mutluluk verdiğini söyledi. 

Gökhan Yılmaz, Kemalpaşaspor'dan önce Türk Telekomspor, Ankara Demirspor, Keçiörengücü, Erzincan Refahiye, Silivrispor, Sarıkamışspor, Hopaspor ve Bölgesel Amatör Lig'e çıktığı yıl Torbalıspor'da forma giymiş bir isim. 

"Kemalpaşaspor'u BAL'a çıkaracağız"

Kemalpaşaspor yöneticisi Avukat Ahmet Cemil Balyeli yeni transferle beraber takımın daha da güçlendiğini söyledi. Balyeli, "2 yıldır üst üste bir üst lige çıkan Kemalpaşaspor'u Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkaracağız. Kemalpaşalı gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulması için maddi manevi Kemalpaşaspor olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.