Kemeraltı Esnaf Derneği'nde Girgin ile yola devam 

TAKİP ET

Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği'nin olağan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Semih Girgin Başkanlığındaki yönetim ibra edildi ve Girgin tekrardan Başkan seçildi. 

Uğurcan BOZTAŞ- GERÇEK HABERCİ- Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı bugün dernek binasında gerçekleştirildi. Dernek üyelerinin katıldığı toplantı saygı duruşu ve ardından istiklal marşı ile başladı.


‘BENİMLE YOLA ÇIKAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM’
Toplantıda ilk konuşan Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek “Önümüzde bir seçim var. Her esnaf yüreğinden geçen partiye oy verecek. Seçilen başkanının Kemeraltı sevgisi çok önemli. Kemeraltı çok uzun bir zamandır gündemde değildi. Bana güvenen ve benimle yola çıkan herkese teşekkür ederim” dedi. 


Girgin’in ardından İYİ Parti Eski İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu denetleme kurulu raporunu okudu ve Semih Girgin başkanlığındaki yönetim mali ve idari anlamda ibra edildi. Tek listeyle girilen olağan genel kurul toplantısında Semih Girgin başkanlığındaki yeni yönetim oy birliği ile kabul edildi. Tekrar Başkanlığa seçilen Semih Girgin’in yeni yönetimde asil üyeler şu şekilde; Semih Girgin, Tamer Yıldırım, Deniz Barçın, Ebru Çamkıran, Serhat Gülaylar, Nurettin Şatafoğlu, Hasan Altuner, Erhan Yaşar, Ali Çalık, Özlem Şahin, Hüseyin Nas.