Kendine 'Güven'i yok!

TAKİP ET

CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, 7 Ocak'ta yapılacak İl Kongresi'ne bir hafta kala hala net bir açıklama yapmadı. Gazetecilerin adaylığıyla ilgili sorularını sürekli politik cevaplara geçiştiren Güven'in kimden icazet alacağı merak konusu oldu.

Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ ÖZEL- CHP İzmir İl Başkanlığı Kongresine sayılı günler kala İl Başkanı Asuman Ali Güven şuana kadar aday olup olmayacağı konusunda karar vermedi. Kulislerde CHP İzmir İl Başkanlığı için birçok isim geçerken şu ana kadar Deniz Yücel ve Kemal Karataş aday olacağını açıkladı.  Günlerdir aday olup olmayacağı noktasında karar veremeyen mevcut İl Başkanı Güven, gazetecilere verdiği demeçlerde adaylık kararını sürekli erteleyerek kafaları karıştırıyor.  Daha önce Gerçek Haberci’ye verdiği demeçte, “Aday olunmaz, aday gösterilir” diyen Güven’in, kimin kararını beklediği ve kimden icazet alacağı parti kulislerinde yankı buluyor.

Öte yandan hafta başında kararını açıklaması beklenen Güven’in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile aralarına kara kedi girdiği ve bu nedenle İl Başkanlığı şansının olmadığı öne sürülüyor.

asuman ali güven aziz kocaoğlu chp İl kongresi kemal karataş deniz yücel