Kılıçdaroğlu: "Devlet ciddi olacak, olması gerektiği gibi"

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden paylaştığı gönderide, "Herkesin kapısında para dilenen, ben ettim sen etme diyen bir Türkiye görmeyeceksiniz artık" dedi.

13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na Kırcaali ziyaretinde CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Bursa Milletvekili adayı Hasan Öztürk ve Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey eşlik ediyor.

Kırcaali'de gerçekleştirilecek olan iftar yemeği öncesinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  "Bay Kemal gelince o duracak, bu duracak algısı yapıyorlar. durmaz efendim, durmaz. Bay Kemal'de devlet yine devlet olacak. Parti de parti. Devlet cidi olacak, olması gerektiği gibi. Herkesin kapısında para dilenen, ben ettim sen etme diyen bir Türkiye görmeyeceksiniz artık. Hiç merak etmeyin. Kırcaali'den herkese yürekten selamlar" dedi.

Gönderideki videoyu "Kırcaali’den selamlar; Evlad-ı Fatihanlarla akşam iftarımız var..." notuyla paylaşılan videoda Kılıçdaroğlu:

"Tek bir lafım olacak. Türk dünyası politikası, akdeniz politikası, dış politika ve savunma sanayi politikası. Bunlar devlet politikalarıdır. Devlet politikası partilerden bağımsızdır. Çünkü devlet bâkidir. Saray partiyi devletleştirdiği için, dış politikayı şahsileştirdiği için algı yapıyor. Aslında bu sovyet rejimidir. Parti devletmiş gibi davranıyor. Bay Kemal gelince o duracak, bu duracak algısı yapıyorlar. durmaz efendim, durmaz. Bay Kemal'de devlet yine devlet olacak. Parti de parti. Devlet ciddi olacak, olması gerektiği gibi. Herkesin kapısında para dilenen, ben ettim sen etme diyen bir Türkiye görmeyeceksiniz artık. Hiç merak etmeyin. Kırcaali'den herkese yürekten selamlar" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

kemal kılıçdaroğlu chp kırcaali