Kılıçdaroğlu, İzmirli muhtarı kabul etti... "Sorunları çözeceğiz"

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Karşıyaka ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nin muhtarı Özay Dağhan'ı kabul etti. Daha önce mahallesindeki imar planlarına karşı çıkan Dağhan'ı Meclis kürsüsünde ağırlayan Kılıçdaroğlu, "Moralinizi bozmayın. İnşallah sorunları çözeceğiz" mesajını verdi. Dağhan ise "Önceki dönem başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar iki ayda bir mahallemize gelir, sorunlarımızı dinlerdi. Cemil Tugay 30 ayda bir kere gelmedi" dedi.

İzmir'de büyük tartışma yaratan Cumhuriyet Mahallesi imar planlarının değiştirilmesi için bölge halkı ile birlikte mücadele veren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu'nun Genel Merkez binasında kabul ettiği Dağhan ile mahalle halkı temsilcileri Oktay Yaşar ile Menderes Tombul, sorunları iletti. Mahalle halkına selam gönderen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Moralinizi bozmayın. Muhtarlar burada. Onlarla beraber konuşuyoruz. İnşallah sorunları çözeceğiz" dedi. 

Yeni planlarda vatandaşın hak kayıpları yaşayacağını hatırlatan Özay Dağhan ise "Genel Başkanımız söz verdi. Mahallelinin sorunlarının çözümü için gereken yapılacak. Karşıyaka'da önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar 2 ayda bir mahallemize gelirdi. Mevcut başkan Tugay'ı 30 aydır burada göremedik. Onu da halkın içinde görmek istiyoruz" diye konuştu.