KILIÇDAROĞLU'NDAN SOYER'E İLK ZİYARET

TAKİP ET

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Karabağlar'daki Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışının ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne giderek;  Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i makamında ilk kez ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ziyaretinde bir dönem önceki başkan Aziz Kocaoğlu'na vurgu yaptı. 

Sevilcan GÜNAY/GERÇEK HABERCİ-Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün öğle saatlerinde İzmir’e gelerek Karabağlar’da Atatürk Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu açılışına katıldı. Kılıçdaroğlu’nun bir sonraki durağı ise İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu.  Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerin ardından ilk kez Soyer’i makamında ziyaret etti. 



“BİR DÖNEM ÖNCEKİ BELEDİYE BAŞKANINDA OLDUĞU GİBİ…”

Soyer’i makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu; “Kütahya’dan sonra yaptığımız ikinci toplantı. Bu toplantıda belediye başkanlarımızın yaptıkları çalışmalar, karşılaştıkları sorunlar çözüm için karşılıklı görüş alışverişinde bulunacağız. Bir önceki belediye başkanının da olduğu gibi başarılı bir performans göstereceğinize yürekten inanıyorum. Bütün belediye başkanları ile gayet uyumlu bir şekilde yürütülen bir çalışma var. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.



“CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Soyer ise, Kılıçdaroğlu’na minnettar olduklarını ifade ederek, “Türkiyedeki büyük değişimin önünü açtığın için minnettarız. İzmir olarak sevgi ve saygıyla kucaklıyoruz. Onun gösterdiği göreve layık olmak için de canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Şerefler verdiniz, bizi çok mutlu ettiniz. Geldiğiniz için çok sağolun” dedi. 

“Bakalım belediye başkanı bize ne ısmarlıyor” diyerek şakalaşan Kılıçdaroğlu’na, Soyer ebru sanatıyla işlenen bir anı objesi verdi. Ardından Kılıçdaroğlu, Soyer ve beraberlerindeki heyet, Büyükşehir’in bahçesinde bulunan seyyar makamı ziyaret ederek bilgi aldı.