Kılıçdaroğlu sandık görevlilerine seslendi: İşte o video…

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu 'Sandıklarda olacak kahramanlara…' başlığıyla yeni bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu videoda “Son birkaç gündür yapılan tehditler, polisimize yapılan baskılar, cep telefonuyla kimliğe ulaşıyorum şovlarının tek amacı vardı: Sizi o sandıklardan uzak tutmak. Ne oldu gönüllü olmak isteyenlerden dolayı telefonlarımız kitlendi. Kimseyi korkutamadılar. Aklınızın bir kenarında tutun, partici değil devletten adaletten hukuktan yana olun” ifadelerini kullandı.

Seçimlere saatler kala Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sandık görevlilerine seslendi.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

Son birkaç gündür yapılan tehditler, polisimize yapılan baskılar, cep telefonuyla kimliğe ulaşıyorum şovlarının tek amacı vardı: Sizi o sandıklardan uzak tutmak. Ne oldu gönüllü olmak isteyenlerden dolayı telefonlarımız kitlendi. Kimseyi korkutamadılar.

Çünkü o sandıklara müşahit gidecek gönüllüler erdem savaşçıları, vicdan emekçileri… Onlar hepimizin olmak istediği kişiler. Sandıklarda yer alacak demokrasi emekçilerine buradan çok ama çok teşekkür ediyorum. Hikayenizi dünya konuşacak. Yıllarca anlatılacaksınız.

Size ne yapmanız gerektiğini anlatmayacağım. İstanbul, Ankara seçimlerinden antremanlısınız. Asla vazgeçmeyeceksiniz. Yerinizi terk etmeyeceksiniz.

Son sözümde o sandıklarda kamu adına görev yapacak kişilere: Hükümetler geçicidir sakın unutmayın. Devlet bakidir. Aslalon budur. Aklınızın bir kenarında tutun, partici değil devletten adaletten hukuktan yana olun. Haydi bakalım çoğu gitti azı kaldı.

kemal kılıçdaroğlu twitter seçim