Kılıçdaroğlu 'Söz veriyorum' diyerek duyurdu: 'Geliri olmayan hiçbir evin elektriği, suyu kesilmeyecek'

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Kılıçdaroğlu, "Geliri olmayan hiçbir evin elektriği, suyu kesilmeyecek. İktidar sahipleri veremezler. Çünkü Saray'da elektrik, su kesilmez, doğalgaz sorunu yoktur" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Hangi sorunun nasıl çözüleceğinin en iyi bilen partinin CHP olduğunu artık herkes biliyor. Türkiye'de yaşayan her vatandaşı dertten kurtaracağız. Yaşadıkları ızdıraptan kurtaracağız. Bu memlekete huzuru, adaleti getireceğiz, getireceğiz ve getireceğiz. Türkiye güçlü bir ülke, beraber çalıştığımız süre içinde sorunları bize aktardığınız zaman her sorununuzu not alıyoruz. İşin uzmanlarıyla beraber oturuyoruz, tartışıyoruz. Ürettiğimiz çözümler masa başı çözümler değil, sahadan elde ettiğimiz verilerden de yola çıkarak ürettiğimiz çözümler.

Buradan bütün vatandaşlarıma söz veriyorum: Geliri olmayan hiçbir evin elektriği, suyu kesilmeyecek. İktidar sahipleri veremezler. Çünkü Saray'da elektrik, su kesilmez, doğalgaz sorunu yoktur.