Kısa zamanda büyük başarılara imza attı...

TAKİP ET

             Atıcılık sporuna merak sararak geçtiğimiz yıl bu spor dalında eğitim almaya başlayan Özel Tanı Ortaokulu öğrencisi Adnan Efe Uçar, kısa zamanda büyük başarılara imza atarak hedefinin ay yıldızlı forma ile ülkesini temsil etmek olduğunu söyledi.

            2017 yılında atıcılık sporuna başlayan Uçar, ilk yılında katıldığı birçok yarışmadan derece ile ayrıldı. İlk yılında Türkiye üçüncülüğü gibi önemli başarılara da imza atan genç sporcu, bu yıl Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun İzmir il genelinde düzenlediği Okul Sporları Yıldız Erkekler Havalı Tabanca Yarışmasında il birincisi oldu.

“Ay yıldızlı forma ile mücadele etmek istiyorum”

            İl birinciliğinin ardından Mart ayı içerisinde Samsun'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Adnan Efe Uçar, “ İlk olarak hedefim geçtiğimiz yıl kazanmış olduğum Türkiye üçüncülüğünün üzerine çıkarak Türkiye şampiyonu olmak istiyorum. Ardından ise yine Samsun'da 13-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Milli Takım seçmelerine katılarak ay yıldızlı forma ile ülkemi büyük bir gururla temsil etmek istiyorum” dedi.

            Genç sporcuya başarı belgesini Özel Tanı Ortaokulu Müdürü Gülgün Gidişoğlu verdi.